26-02-2010 – Beatrix 82,5 punten op Ibop Brummen

Vandaag heeft Beatrix haar Keur predikaat verdiend door de fantastische score van 82,5 punt op de Ibop te lopen! Ze werd door Irene van Seggelen super voorgesteld en beide kregen niets anders dan lovende woorden van de jury. We zijn ontzettend blij en trots op dit resultaat.

Van KWPN.nl:

Ibop Brummen: Beatrix (v.Special D) en Belle Vurona (v.Furst Heinrich) vallen op

26-02-2010

Het was een lange Ibop-dag in het Gelderse Brummen. ’s Ochtends kwamen in manege IJsselruiters 18 merries aan de start voor hun spring-Ibop. Na de middag werd Ibop-dressuur verreden, hiervoor kwamen nog eens 21 merries aan de start. Acht merries behaalden in de springrichting de benodigde 75 punten of meer. In de dressuurrichting gold dat voor tien merries. Drie van hen behaalden een score van 80 punten of meer. Special D-dochter Beatrix en Furst Heinrich-dochter Belle Vurona haalden de hoogste dagscore van 82,5 punten.

Beatrix (uit Mansjel elite van Wellington, fokker H. Vonk uit Lienden en Linjus BV uit Eck en Wiel) van Unlimited Stables uit Lunteren is een zeer elegante verschijning onder het zadel. Ze lijkt een compleet dressuurpaard met hele fijne lichtvoetige basisgangen. Voor de stap, die ruim en actief is, en voor haar prachtig naar boven gesprongen galop staan dan ook een 8,5 op haar protocol. Hetzelfde cijfer scoorde ze voor de aanleg. Afgelopen zomer vertegenwoordigde Beatrix Gelderland op de Nationale Merriekeuring in Ermelo.